Wie ben ik

Mijn naam is rob van den heuvel en ik zorg voor een professionele, maar goedkope website voor uw bedrijf

Tijdens mijn HBO studie ICT Media Design aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven, heb ik veel ervaring opgedaan m.b.t. het maken en beheren van professionele websites en webshops.

Om mijn kennis en ervaringen verder te ontwikkelen heb ik deze website opgezet. Graag wil ik dan ook mijn diensten aanbieden voor diegene die dit kan gebruiken. Deze diensten bestaan uit het creëren van professionele, maar goedkope websites en webshops, geheel naar uw stijl ontworpen.

Met JR design realiseer je snel en voor weinig geld een professionele website, het unieke van JR design is dat je op technisch gebied werkelijk zelf geen kennis nodig hebt. Alle technische aspecten worden voor u uit handen genomen, u kunt zich daardoor volledig concentreren op de inhoud van uw website. Als startend ondernemer heeft u vaak al meer dan genoeg aan uw hoofd, toch wilt  u graag dat uw website snel online is. Door voor JR design te kiezen, kunt u met een gerust hart aan de slag met uw onderneming. Uw website zal geheel naar eigen wens worden ingevuld en opgemaakt. U komt bij JR desing niet voor onaangename verassingen te staan, vooraf zal er tijdens een persoonlijk gesprek een prijs worden afgesproken.

Als beheersysteem maken we gebruik van de professionele WordPress CMS, dat bekend staat om zijn gebruiksgemak. Weliswaar iedereen kan hiermee zijn of haar website beheren, het systeem is dan ook volledig in het Nederlands. Nadat je website klaar is kun je al meteen aan de slag met het wijzigen van teksten of het toevoegen van nieuwsberichten. JR design zorgt ervoor dat je website goed beveiligd is (hacker proof) en natuurlijk dat alles snel geladen wordt.