Maak hier uw keuze voor uw gewenste website. Alle pakketten zijn voorzien van responsive design, dit houdt in dat uw website altijd goed zal functioneren op pc, tablet of smartphone. Wilt u toch nog wat meer informatie over onderstaande websites, dan verwijs ik u door naar de contact  pagina.

 

Website 1 (basis)

Heeft u voor uw bedrijf een professionele website nodig, maar niet veel te besteden? Dan is dit pakket de uitkomst. Wanneer u ervooor kiest deze website bij mij aan te vragen, dan kom ik persoonlijk bij u langs om uw wensen in kaart te brengen. De websites worden gemaakt met de gratis CMS WordPress, deze CMS (Content management system) zorgt ervoor dat u uw website volledig zelf kunt onderhouden. U kunt gemakkelijk inloggen op uw website en zelf teksten en foto’s toevoegen. U zult van mij een persoonlijke uitleg krijgen  over het CMS systeem, zodra ik klaar ben met bouwen, zodat u zonder problemen aan de slag kunt.

De kosten van deze website zijn €300,- .

Website 2 (basis+logo)

Website 2 is nagenoeg hetzelfde als website 1, maar met als extra een eigen logo design. U krijgt weliswaar een volledige website om uw bedrijf optimaal te promoten en te presenteren. Deze website wordt uiteraard ook gebouwd in het CMS WordPress. Het logo design is net dat beetje extra wat u nodig heeft om uzelf te onderscheiden en op een nette manier te presenteren. Kiest u voor dit pakket, dan wordt er een geheel nieuw logo voor u ontworpen of indien gewenst uw bestaande logo vernieuwd. Het originele logo design bestand wordt uiteraard meegeleverd, dit kunt u gebruiken voor eventueel drukwerk voor uw bedrijf.

De kosten van deze website zijn €400,- .

Website 3 (webshop)

Heeft u een bedrijf, maar nog geen online webshop om uw producten te verkopen? Dan biedt website 3 u de unieke kans om dit te verwezenlijken. Het maken van webshops is vaak een dure aangelegenheid en tijdrovend, zeker voor een startende onderneming. Kiest u voor optie 3, dan kiest u voor een professionele webshop voor weinig geld. Deze webshop zal net als de andere websites ook worden gebouwd in het CMS WordPress, zodat u deze zelf kunt onderhouden als de webshop klaar is. Wanneer u een webshop heeft, krijgt u te maken met betalingen. In Nederland kiezen online webshops vaak voor betaling via Ideal, dit is een snelle, eenvoudige en veilige manier van betalen. Om te zorgen dat uw webshop klaar is voor gebruik, zal ik Ideal integreren zodat alle betalingen netjes worden afgehandeld. Als u kiest voor dit pakket, wordt er van u verwacht dat u zelf de benodigde productfoto’s en informatie aanlevert.

De kosten van deze website zijn €600,-

(plus de aansluitkosten voor Ideal)